FITNES&USHTRIME

Main » Ad Board » BADYBULDING-USHTRIMET » Tricep-Tricep

Tricep
2010-06-17, 0:47 AM

Sa më shumë që të keni llojshmeri qat ushtrimeve aq më shumë muskujt i ve ne punë.
Psh. Një dit bëri ushtrime Nr. 1, 2, 3 një dit tjeter bëj 1,4,5 dhe kështu i ndryshon qdo jav

1.

------------------------------------------------------------------------------------------------
2.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
3.


------------------------------------------------------------------------------------------------
4.


------------------------------------------------------------------------------------------------
6.
Added by: ksdardania |
Views: 378 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]