FITNES&USHTRIME

Main » Ad Board » BADYBULDING-USHTRIMET » Legs-Këmbët

Këmbët
2010-06-17, 1:37 AM

Këmbët jan shum të rëndësishm në ushtrime. Shumica e njerzve qi ushtrojn nuk i ushtrojn këmbët sa duhet apo nuk i ushtrojn aspak. Kur ushtron këmbët, i tër trupi juaj është duke ushtruar jo vetëm këmbët. Ju shtohet fuqia në pergjithsi, prandaj është shum shum me rëndësi qe këmbë të ushtrohen qdo jav si secili muskuj i trupit. Sa më shumë që të keni llojshmeri qat ushtrimeve aq më shumë muskujt i ve ne punë. Psh. Një dit bëri ushtrime Nr. 1, 2, 3 një dit tjeter bëj 1,4,5 dhe kështu i ndryshon qdo jav

1.


-------------------------------------------------------------------------------------------------
2.


-------------------------------------------------------------------------------------------------
3.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
4.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
5.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
6.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
7.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
8.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
9.
Added by: ksdardania |
Views: 444 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]