FITNES&USHTRIME

Main » Ad Board » BADYBULDING-USHTRIMET » Chest-Gjoks

Gjoks
2010-06-17, 1:01 AM

Sa më shumë që të keni llojshmeri qat ushtrimeve aq më shumë muskujt i ve ne punë. Njëri ndër ushtrimet më të mira për gjoks është bench apo ushtrimi #1. Sa her ta ushtroni gjoksin bench duhet të jet ushtrimi i par. Ushtrimi pë gjoks duhet të vijoj në kët mënyr:: Ushtrimi 1, 2 dhe 3, javen tjetër 1, 3 dhe 6, javen tjeter 1, 4 dhe 7. dmth qdo javë ndryshoni ushtrimet por ushtrimi #1 është gjithher në përdorim.

1.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
2.


-------------------------------------------------------------------------------------------------
3.


-------------------------------------------------------------------------------------------------
4.


-------------------------------------------------------------------------------------------------
5.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
6.


-------------------------------------------------------------------------------------------------
7.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
8.
Added by: ksdardania |
Views: 821 | Rating: 2.0/1
Total comments: 1
0   Spam
1 muhamed   (2011-07-13 12:43 PM)
pere mu

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]