Bicep - Bicep-Bicep - BADYBULDING-USHTRIMET - FITNES&USHTRIME - Portali Informativ


FITNES&USHTRIME

Main » Ad Board » BADYBULDING-USHTRIMET » Bicep-Bicep

Bicep
2010-06-17, 2:08 AM

Sa më shumë që të keni llojshmeri qat ushtrimeve aq më shumë muskujt i ve ne punë.
Psh. Një dit bëri ushtrime Nr. 1, 2, 3 një dit tjeter bëj 1,4,5 dhe kështu i ndryshon qdo jav

1.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
2.


-------------------------------------------------------------------------------------------------
3.


-------------------------------------------------------------------------------------------------
4.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
5.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
6.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
7.
Added by: ksdardania |
Views: 304 | Rating: 4.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]