Barku - Abs-Barku - BADYBULDING-USHTRIMET - FITNES&USHTRIME - Portali Informativ


FITNES&USHTRIME

Main » Ad Board » BADYBULDING-USHTRIMET » Abs-Barku

Barku
2010-06-17, 1:48 AM

Muskujt e barkut jan një ndër muskujt më të vështir që ti krijojsh.  Këtu dieta ka të bëj shum me pamjen e muskujve te barkut.  Duhesh të jesh tepër i diciplinuar ne anen e ushqimit.  Që muskujt e barkut të shihen mir, qat ushtrimeve ju duhet ti stresoni sa ma shum. Sa më shumë që të keni llojshmeri qat ushtrimeve aq më shumë muskujt i ve ne punë.  Psh. Një dit bëri ushtrime Nr. 1, 2, 3 një dit tjeter bëj 1,4,5 dhe kështu i ndryshon qdo jav

1.

---------------------------------------------------------------------
2.

---------------------------------------------------------------------
3.


---------------------------------------------------------------------
4.


---------------------------------------------------------------------
5.

---------------------------------------------------------------------
6.

---------------------------------------------------------------------
7.

---------------------------------------------------------------------
8.

---------------------------------------------------------------------
9.

---------------------------------------------------------------------
10.

---------------------------------------------------------------------
11.

---------------------------------------------------------------------
12.

---------------------------------------------------------------------
13.

---------------------------------------------------------------------
14.

15.

---------------------------------------------------------------------
16.

---------------------------------------------------------------------
17.

---------------------------------------------------------------------
18.
Added by: ksdardania |
Views: 522 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]